Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us Palafrugell

Many Monsters: l’estrena dels nous personatges de l’Univers Kids&Us

Publicat 01/12/2017 per Kids&Us Palafrugell

Ja ha arribat el dia: Kids&Us torna a innovar en la seva línia editorial i ens sorprèn de nou amb una col·lecció de llibres pensada especialment per a nens de 3 a 5 anys amb la qual viuran noves aventures gràcies a uns personatges únics: els Many Monsters.

Els protagonistes de Many Monsters són uns personatges monstruosament entranyables amb característiques úniques, cadascun és especial. Tens ganes de conèixer-los?

La primera que coneixerem és la Nori Nosy. De suau pèl turquesa, és el monstre més curiós de tots els Many Monsters! Sempre va amb la seva inseparable lupa i és capaç de trobar tot allò que desapareix.

El llibre inclou una lupa i funciona amb el Talking Pen. Els lectors podran ajudar la Nori i, amb la lupa que acompanya el llibre, trobaran moltes sorpreses més! I amb el Talking Pen  podrem “llegir” el llibre als nostres fills amb una pronúncia impecable!

Aconsegueix el teu exemplar al teu centre Kids&Us abans que s’esgotin. Són monstruosament irresistibles!

Compartiu-ho >