Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us Palafrugell

Festa de Nadal a la Pista de Gel de Palafrugell

Publicat 12/12/2017 per Kids&Us Palafrugell

La Christmas Party es farà el dissabte 23 de desembre a les 18:00h a la Pista de Gel de Palafrugell. Estarem a la dreta de la pista de gel, on està situat l'escenari. 

Farem un teatre 100% en anglès perquè tots els nens i nenes que vinguin a veure'ns passin un bon rato en família. Després, hi haurà alguna coseta boníssima per menjar!

Aquest any la nostra Obra de Teatre serà "Around the World", on la nostra protagonista viatjarà per diferents països per portar-li un regal especial a la Reina d'Anglaterra. Trobarà la nostra protagonista un regal prou nadalenc per a la Reina?

Tindrà una durada d'aproximadament 40 minuts, i els nens i nenes tindran ocasió de participar i ajudar a la protagonista de l'obra a aconseguir el seu regal per la Reina. 

Per descomptat com més serem més riurem i per això us animem a invitar als avis, tius, cosins i amics o amigues perquè vinguin amb vosaltres!

 

Compartiu-ho >